Uncategorized

Sunshine Blogger Award

First of, I love to holla a big, big shoutout to STEPHNIE of AMY’S BREW for nominating me for this award I’m very grateful. 

Yo! You guys you gotta check her out, she’s simply amazing, she’s one blogger I envy a lot, she’s creative and very inspiring, like she said, “she’s an overachiever” and that I strongly believe. Trust me you’re only one click away from experiencing major awesomeness!

     Here are the rules for this award:

 • Thank blogger(s) who nominated you in a blog post and link back to their blog.

 • Answer 11 questions that the blogger asked you.

 • Nominate 11 blogs to receive the award and write them 11 new questions.

 • List the rules and display the sunshine blogger award logo in your post or on your blog.

Stephnie‘s Questions;

  1. What is your favourite quote? 

Ans: Tough times never last but tough people do – Robert F. Schuller 

    2.  Are you an introvert or extrovert?

Ans: Extrovert 

    3.  How do you spend your free time?

Ans: I usually use my free time for bible study or draft my next blog post although most times I see movies or I listen to acoustic or slow beat songs, play games or read novels. 

    4.  Who do you admire the most?

Ans: my mom. She’s always been there for us since the beginning even now and most times I be like “stop it mom, don’t forget I’m no more a kid.” She’s an amazing mom, a very caring mother, a prayer warrior and most especially, she’s an angel. God bless you mom. 

   5.  If you were to choose between family or friends, which would you pick?

Ans: Family!!!

   6.  What is the craziest thing that has ever happened to you?

Ans: Well, let’s see. Okay there was this time in high school (a boarding school) I went to bed at night or I thought I did and then I woke up the next morning on the floor. Till now I still don’t understand what really happened that day and it’s crazy 

   7.  What do you hope to achieve before the end of the month?

Ans: actually this month I’m not sure I have any set goals to achieve. Nothing really 

   8.  Cats or dogs?

Ans: Dog 🐶

   9.  How would you describe your blogging style?

Ans: I still get to learn stuffs everyday. They’re a lot about blogging I’m still trying to figure out. Let’s say my blogging style is quite complicated. Ps. Need help by the way

  10.  What is your favourite genre of music?

Ans: soul & RnB, country – they’re good for the mind 🙂

  11.  How would your friends and family describe you?

Ans: listener, advisor, generous, sometimes annoying, funny. 

My qestions:

 1. What are you most afraid of?

 2. Are you an introvert or extrovert?

 3. How do you spend your free time?

 4. What is your strongest personal trait?

 5. If you were to choose between family or friends, which would you pick?

 6. Who’s your role model?

 7. If I you could live in a book, tv show or movie, what would it be?

 8. Cats or dogs?

 9. What/who motivates you to blog?

 10. What is your favourite genre of music?

 11. How best would your friends and family describe you?

I nominate;

  1. Yoly – The Real Stories
  2. Wordcoaster8550 – Walk With God
  3. Lifepunchesback

3 thoughts on “Sunshine Blogger Award

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s